facebookfacebookfacebook
Splitter

Privat Arrangement

Hold din private fest her på diskoteket!

 

Bliver du et år ældre, eller synes du bare der er på tide at samle de gamle venner, så har vi de perfekte rammer for at lave den vildeste fest. Vi lader dig stille kravene og opfylder dem efter bedste evne.

 

Du får hele æren og slipper for at røre en finger. Det er som sagt dig der bestemmer hvad der skal ske i løbet af aftenen og vi sørger for at dine gæster har det så godt så muligt.

 

Vort professionelle crew sørger for gang i baren og musik der er en hver fest værdig. Dagen derpå skal du heller ikke tænke på for vi sørger for oprydningen!

 

Der er ikke noget som en kedelig fest hvor det koster en mindre formue bare for en enkelt fadøl... Derfor er der gode priser i baren til dig og dine gæster helt indtil kl 24:00.

 

Du bestemmer selv hvornår du vil holde din fest, men klokken 24:00 er festen åben for offentligheden.

 

Det praktiske!

 

Du skal være fyldt 18 år når du holder festen.

 

Fest i Guitarbaren (minimum 25 gæster) koster 500 kr. inklusiv fribar i øl og drinks (alle vodka drinks med sodavand eller juice)

 

Fest på Klubben (minimum 75 gæster) koster 750 kr. inklusiv fribar i øl og drinks (alle vodka drinks med sodavand eller juice)

 

Der er plads 25 - 500 gæster til din fest.

 

 

Er du interesseret i at holde din fest på diskoteket..? - så kontakt os på privatfest@eastend.nu - 71993033 - eller send din forspørgesel direkte her fra siden. Det er helt uforpligtende.

★★★★ RED CUP PARTY ★★★★ Hver torsdag kan du for blot en flad 50'er drikke al den Cuba-vodka med valgfri mixer (juice/sodavand) du kan for 50 kr i tidsrummet 22.00-24.00. Det er valgfrit om du ønsker at tilkøbe denne mulighed. ★★★★ TORSDAGS-KLUBBEN ★★★★ Hver torsdag har du mulighed for at blive en del af Torsdags-klubben. Det sker ved at købe et Torsdagskort til 100 kr. (intropris) Hvor du har klip i 3 kategorier: - Alm. Drink, fadøl eller Jägerbomb (3 Stk.) - Somersby, Smirnoff Ice eller Breezer (2 Stk.) - Små Sure shot, Pure Lakrids shot eller Tequila shot (2 Stk.) Værdien for denne er 350 kr. - så du sparer altså 250 kr.! Er du i tvivl om hvordan det fungerer, spørg blot i baren, så skal vi nok forklare! :) Det er valgfrit om du ønsker at tilkøbe denne mulighed. ★★★★ ER DU EN LOYAL TORSDAGSGÆST? ★★★★ Kan du samle Torsdags-kort, fra 5 forskellige torsdage, kan du indløse en gratis flaske Cuba vodka! ★★★★ ENTRÉ ★★★★ Fri entré hele natten! ✘ INFO: Dørene åbner kl. 22.00 Aldersgrænse 18+ (Husk gyldigt billede-ID) FØLG OS PÅ: ★ Instagram: diskotekeastend ★ Snapchat: diskotekeastend For gode tilbud, konkurrencer og nyheder!

Gå til arrangementet